یارانه جدید | واریز یارانه جدید

توجه توجه ؛ واریز یارانه جدید 15 میلیونی برای این دهک ها از امروز | یارانه جدید دولت شامل چه کسانی می شود؟

آخرین اخبار مربوط به واریز یارانه جدید 15 میلیونی دولت را در ادامه دنبال کنید.

توجه توجه ؛ واریز یارانه جدید 15 میلیونی برای این دهک ها از امروز | یارانه جدید دولت شامل چه کسانی می شود؟
| کد مطلب: ۶۴۷۲
لینک کوتاه کپی شد

خبرنگار شایلین بهبودی:

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: عمده مشکلات پیش آمده مربوط به خسارت لوازم خانگی است که تصمیم گرفته شد ۱۵ میلیون تومان یارانه جدید در قالب کمک‌های موردی به خانوار تحت حمایت خسارت دیده از سیل مساعدت شود.

علیرضا حسین نژاد نهم تیر در سفر به شهرستان خلخال و بازدید از مناطق و روستای سیل زده مورستان، برای امدادرسانی بهتر و سریع‌تر به آسیب‌دیدگان سیل در این شهرستان تاکید کرد.

وی اظهار کرد: ۱۵ خانوار تحت حمایت کمیته امداد در روستای مورستان ساکن هستند که با توجه به نوساز بودن منازلشان که به تازگی توسط کمیته امداد احداث شده است، دچار خسارت جزئی شده‌اند.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل بیان کرد: عمده مشکلات پیش آمده مربوط به خسارت لوازم منزل است که تصمیم گرفته شد ۱۵ میلیون تومان در قالب کمک‌های موردی به خانوار تحت حمایت خسارت دیده از سیل مساعدت شود.

حسین‌نژاد خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم تا به عنوان یک نهاد امدادرسان در همراهی با آسیب‌دیدگان سیل اخیر یاریگر آنها بوده و بتوانیم بخشی از نیازمندی‌ها و دغدغه‌های این خانواده‌ها را رفع کنیم.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: ساخت مسکن مقاوم موجب افزایش ایمنی در برابر حوادث طبیعی و یا غیرمترقبه می‌شود که کمیته امداد استان اردبیل با جدیت تمام تلاش دارد در زمینه تامین مسکن مناسب برای مددجویان تحت حمایت گام‌های بسیار موثری را در سال‌ جاری بردارد.

جزئیات جدید از واریز یارانه جدید عید غدیر

وی تاکید کرد: صندوق تامین اجتماعی حداکثر ۵ درصد از منابعی که دارد حاصل از سرمایه‌گذاری است که در صندوق بازنشستگی کشوری این عدد به هشت درصد می‌رسد، در حالی که صندوق روستائیان و عشایر منابع خود را از ۵۱ درصد سود حاصل از سرمایه‌گذاری تامین می‌کند و سهمی که دولت به این صندوق پرداخت می‌کند، ۴۹ درصد است .عسگریان تاکید کرد: برای پایداری منابع در صندوق باید اقداماتی انجام شود که از میان آن می‌توان به رشد خدمت متوازن و متناسب صندوق در مناطق مختلف اشاره کرد. سهم استان سیستان و بلوچستان از کل کشور ۴ درصد و کرمان ۶ درصد است که این بسیار کم است و باید توزیع متناسب و با میل به مناطق محروم باشد.

وی گفت: باید میزان آموزش کارگزاران در مناطق محروم بیشتر باشد و کارکنان بیشتری را در آنجا جذب کند.

معاون مدیر عامل صندوق بیمه‌ اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر کشور هم با اشاره به برنامه دولت برای تحت پوشش قراردادن مادران روستایی گفت: علاوه‌ بر تحت پوشش قراردادن ۳۰۰ هزار مادر روستایی ۲۰۰ هزار نفر دیگر به زودی بیمه می شوند و از خدمات رایگان و بازنشستگی برخوردار خواهند شد.

سجاد طاهری گفت: ما توانستیم بیش از یک میلیون و ۳۵هزار نفر از کشاورزان روستائیان و عشایر فاقد بیمه اجتماعی در کشور را در دو سال اخیر بیمه کنیم که تقریبا معادل ۵۰ درصد کل عملکرد صندوق از ابتدای تاسیس تا قبل از آغاز به کار دولت سیزدهم است.وی گفت: عملکرد صندوق تنها در دو سال اخیر معادل ۹۹ درصد عملکرد دولت های نهم و دهم و بیش از ۸۰ درصد عملکرد دولت های یازدهم و دوازدهم بوده است.

معاون امور استان‌های صندوق بیمه‌ اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر کشور ادامه داد: برای اولین بار بحث درمان تکمیلی برای مستمری بگیران با کمترین پرداخت عملیاتی شد و انشالله در تلاش و برنامه ریزی هستیم تا در استان های دیگر اجرا شود.

این بیمه تکمیلی در سه استان همدان، آذربایجان شرقی و اصفهان عملیاتی شد اما برای اجرای آن در تمامی استان‌های کشور متاسفانه تبصره ای از سوی هیات امنا ابلاغ شد که ما را منع کرده است اما در تلاشیم تا این اقدام مجدداً اجرا شود.وی گفت: یکی از کارهای بزرگی که صندوق انجام داده، این بود که ۳۱۱ هزار نفر را از مادران غیر شاغل روستایی و عشایر را تحت پوشش قرار دادیم و حق بیمه آنها رایگان بود و دولت پرداخت کرد. از یک میلیون نفر که بیمه شده اند حدود ۶۰۰هزار نفر از آن را زنان روستایی و عشایر تشکیل می‌دهند و این ضریب بسیار خوبی است.

طاهری درباره آمار تحت پوشش این صندوق گفت: تعداد کل اعضای صندوق بیش از ۳میلیون نفر است و دیگر یک صندوق کوچکی نیست و پس از تامین اجتماعی، بزرگترین صندوق ییمه اجتماعی کشور هستیم.

وی تاکید کرد: برای مستمری بگیران هم توانسته ایم در حداقل بگیران نزدیک به ۲۱۰درصد رشد مستمری را داشته باشیم و در سایر سطوح هم حدود ۸۳درصد در سه سال مستمری اشان رشد داشته است.

منبع : اقتصاد 100 |

ارسال دیدگاه